Oktoberfest, Viennafest, Ziua Bucuestiului, Ziua PACII

Posted: Septembrie 20, 2010 in TURISM
Etichete:, , , , , , , ,

Ieri, 20 septembrie 2010, a fost ziua orasului Bucuresti, capitala Romaniei. Sa ii uram LA MULTI ANI, SANATATE  si multe evenimente care sa-l  transforme intr-o destinatie europeana  de prim  rang.Astazi, 21 septembrie este  Ziua Internationala a Pacii si Ziua Internationala de lupta impotriva bolii Alzheimer, prilej de a sarbatori  si a calatori. Unde? La Munchen, la Viena sau spre orice alta destinatie de pe mapamond.            

In cazul in care Munchen sau Viena sunt destinatii de interes si pentru dvs. sau daca, doriti sa calatoriti  oriunde altundeva in tara si in lume, va rugam sa va notati  in agenda trei adrese de e-mail si sa le folositi pentru ca visul sa devina realitate:  mosilor@happytour.ro,  http://www.paravion.ro/bilete-de-avion, agency@travelhouse.ro

Oktoberfest in VIENNA

Exista nenumarate motive pentru care Viena merita vizitata: oamenii sai frumosi, luminosi, zambitori, foarte amabili si prietenosi, cultura si civilizatia tarii, apropierea fata de Romania, tarifele rezonabile, posibilitatile multiple de a face shopping si nu in ultimul rand, oferta wellness.

Exista un motiv suplimentar pentru care, Viena merita vizitata.  In data de 2 octombrie 2010, ex capitala imperiului hasburgic va invita sa participati la NOAPTEA ALBA A MUZEELOR. Un bilet de intrare costa doar 13 eur si include si transportul cu shuttle bus-urile care vor circula intre obiectivele culturale. Accesul in salile  muzeelor este permis intre orele  18:00 pm (2 oct) si 1:00 am ( 3 oct). Mai multe informatii despre cele 105 muzee inscrise pe agenda evenimentului gasiti pe: http://langenacht1.orf.at/englisch/

Informatii si rezervari bilete de avion si hoteluri 3*/4*/5* la VIENA: ramona.andrei@travelhouse.ro

München Oktoberfest  

Daca va place berea buna si sunteti un admirator(oare) al/a distractiilor sociale atunci este cazul sa va urcati in avion si sa porniti spre München, orasul ctitorit cu 852 de ani in urma de Henric Inimă de Leu, unde se organizeaza pentru a 200-a oara FESTIVALUL BERII -Oktoberfest. Costume bavareze, muzica traditionala, carnaciori  iata ce v-au pregatit organizatorii.      

Dintre hotelurile de lux din Munchen, Travel House, YOUR business&luxury tourism agency va recomanda Mandarin Oriental Munich (6*), The Charles Hotel (6*), Hotel Bayerischer Hof (6*) si Hotelul Vier Jahreszeiten Kempinski Munchen (+5*).           

Informatii si rezervari bilete de avion si hoteluri de 3*/4*/5*la VIENA: ramona.andrei@travelhouse.ro

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s