INVITATIE IN CHINA & TIBET

Posted: Iunie 21, 2010 in TURISM
Etichete:, ,

„Fericirea nu este ceva gata facut. Ea vine din faptele tale” este una dintre invataturile daruite patrimoniului de intelepciune mondial de Dalai Lama, considerat de tibetani unul dintre avatarurile lui Buddha al Compasiunii. In cazul in care dati crezare spuselor liderului spiritual al Tibetului, trebuie sa decideti sa o puneti in practica si sa raspundeti pozitiv invitatiei Travel House, Your business&luxury tourism agency de a participa la Circuitul organizat in perioada 02/14 septembrie 2010 in China & Tibet, prilej de a vizita: BEIJING, LHASA, CHENGDU si SHANGHAI, a va imprieteni cu ursuletii Panda si a va initia in traditiile acestor doua civilizatii.

Orice calator care se respecta, trebuie sa viziteze cel putin o data in viata China si Tibetul, pentru a se familiariza cu misterul dar si cu progresul, China fiind liderul boomului economic de la inceputul Mileniului III iar Tibetul, spatiul unde legendele spun ca se petrec minuni fara numar, pentru ca aici este poarta de intrare in Shambala.

Turistii Travel House care vor raspunde pozitiv invitatiei pe care o lansam astazi, vor avea oportunitatea sa viziteze in Beijing, Templul Cerului una dintre cele mai reprezentative constructii ale lumii antice. Terasa Rotundă, Zidul Ecoului, Palatul de Rugaciune sunt principalele atractii ale acestui monument UNESCO. Palatul Imperial (de iarna) si Palatul de Vara sunt alte doua atractii ale programului nostru. Palatul Imperial are 9999,5 incaperi pentru ca este construit dupa modelul Palatului Ceresc” care in conformitate cu mitologia chineza are 10.000 de incaperi. Incaperea ramasa neterminata este o marturie a credintei ca nicio creatie umana nu poate sa atinga perfectiunea modelului ceresc. Cele mai reprezentative cladiri ale Palatul Imperial sunt: Palatul Armoniei Supreme, Palatul Armoniei Perpetue si Palatul Armoniei Mentinute. Nu departe de Beijing se va vizita «Gradina Undelor Clare» care apartine Palatului de Vara. Marele Zid, Mormintele Ming, Drumul Sacru sunt si ele inscrise in programul nostru. In Shanghai va asteapta: Templul lui Budda din Jad, Gradinile Yuyuan si un vas de croaziera, pentru a naviga pe Fluviul Huangpu. In Tibet se vor viziona Palatul Potala, Templul Jokhang- considerat casa lui Buddha, Drepung- Nalanda Tibetului-, cea mai mare manastire din Tibet si resedinta de vara a lui Dalai Lama-Norbulingkha.

Pentru inscrieri si informatii va rugam sa ne contactati: agency@travelhouse.ro

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s