Vize Australia

Posted: Iunie 3, 2009 in AUSTRALIA, VIZE

Dragi Colaboratori ,

In ultima perioada tot mai multi pasageri isi obtin singuri viza electronica pentru Australia . Apar insa destul de frecvent si cazuri in care pasagerii sunt refuzati la imbarcare de Emirates deoarece sistemul de immigration australian nu confirma existenta vizei si in consecinta nu da OK TO BOARD . Sistemul de immigration australian este online cu sistemul de check-in EK, deci verificarea si refuzul de imbarcare se face in punctele de imbarcare pe Emirates IST , ATH , etc nu la Otopeni .

Unul din motivele pentru care viza electronica nu se regaseste, desi pasagerul este convins ca o are , poate fi si existenta unor erori in completarea solicitarii de viza : serie pasaport gresita , data de nastere gresita, etc.

Pentru a evita neplacerile cauzate de lipsa vizei electronice , va rugam sa faceti o prima verificare pe link-ul https://www.ecom.immi.gov.au/inquiry/query/query.do?action=eVisa

In cazul in care existenta vizei electronice nu se confirma pe linkul de mai sus, pasagerul categoric nu poate calatori pana nu-si rezolva problema .

Anunțuri
Comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s