Paris

Posted: mai 27, 2009 in Uncategorized
Etichete:, , ,

Despre Paris am rugat-o pe colega mea Adriana Ionita (adriana.ionita@travelhouse.ro) sa scrie cateva randuri pentru ca ea este indragostita de cultura si civilizatia Frantei, tara pe care a vizitat-o de nenumarate ori in calitate de student, ghid interpret sau turist.Adriana, mi-a promis ca o sa scrie mai multe articole despre acest oras si despre Franta pentru ca de curand a participat la o intalnire cu reprezentantii Maison de France si a aflat o parte din noutatile si traditiile tarii regelui Soare, informatii pe care a fi pacat sa nu le impartaseasca cu voi, dragi cititori indragostiti de turism.

Paris, je t’aime (1)

Stralucitorul Paris si legendarul Lido. Emblematicul Paris si fabuloasele dineuri sau cine la unul dintre restaurantele din Turnul Eiffel. Lungile plimbari pe malul Senei sau chiar pe Sena cu vaporasul sau cu un yacht elegant. Iata cateva dintre sugestiile mele pentru primavara-vara 2009. Shopping si o excursie la Disneyland sau pur si simplu un program care sa va poarte, in pas de voie, prin cel mai celebru muzeu al lumii Luvru si de aici mai departe pana in arondismentul 9 pe strada Scribe, unde Muzeul Parfumului Fragonard ocupa 2 etaje in cladirea unui hotel particular construit in secolul al XIX-lea.

Reclame
Comentarii
  1. […] ceea ce va trebuie pentru ca biletele de avion sunt foarte ieftine*. EUR 10.-* Amsterdam, Brussels, Paris, London, Rome EUR 25.-* Nice, Berlin EUR 30.-* Stuttgart EUR 33.-* Hanover EUR 35.-* Nuremberg EUR […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s