A man should keep on being constructive and do constructive things

Posted: Mai 21, 2009 in Uncategorized
Etichete:, ,

Daca e joi e timpul deciziilor dificile. Ce facem in week-end? Plecam in city break in strainatate sau ramanem in Bucuresti si ne petrecem sfarsitul de saptamana impreuna cu familia sau partenerii de afaceri? Sunam un prieten sau il contactam pe agentulul nostru de turism pentru a afla care sunt ofertele last minute pentru capitalele europene dar si care sunt locurile unde putem evada in Bucuresti???
Cupola Brunch – JW Marriott Bucharest Grand Hotel
A man should keep on being constructive and do constructive things, este o sintagma care il defineste nu doar pe legendarul J.Willard Marriott ci si pe dumneavoastra, motiv pentru care suntem convinsi ca veti lua si de aceasta data cea mai buna decizie pentru a va petrece sfarsitul de saptamna. O posibila optiune ar fi sa va relaxati vizitand, sambata: Muzeul Taranului Roman sau Muzeul Satului iar duminica, restaurantul Cupola al hotelului JW Marriott Bucharest Grand Hotel. Brunchul de la Cupola este un eveniment in sine, un spectacol de gusturi, arome si culori, toate aranjate dupa chipul unei piete de dumnica de la sfirsitul secolului 19, motiv pentru care veti fi poftiti sa va plimbati printre tarabe si sa discutati cu ospatarii-precupetii care va vor imbia, intre orele 12 si 16 sa serviti carnuri fragede de curcan, vita si porc la Macelarie, peste proaspat si fructe de mare la Pescarie, delicioase legume la Aprozar. Daca va plac preparatele japoneze la Sushi Bar veti gasi specialitati asiatice. Brutaria este locul unde va puteti servi cu chifle calde si parfumate, brinzeturi frantuzesti si fructe. Si ca placerea sa fie deplina Cofetaria va intrece orice imaginatie: prajiturele, torturi, inghetate, sosuri dulci, acrisoare, cu calorii sau dietetic atentand la silueta dumneavoastra .Ca la orice brunch respectabil, vinul spumant este la discretie.
Bufetul brunch este nelimitat si costa 170 de lei de persoana. Rezervari la 021 3167934/35/36
“Despite suffering a huge financial setback during the Great Depression, Hilton was able to build a hotel empire” este cea mai interesanta parte a biografiei lui Sir Conrad Nicholson Hilton, legendarul hotelier care a introdus conceptul “eclectismului“ in industria turismului, sustinand ca fiecare hotel apartinand lantului Hilton trebuie sa aiba propriul sau stil si propria sa identitate pentru a nu sufoca clientii prin uniformitate. Despre afaceri fericite si familie puteti sa discutati, raspunzand invitatiei la brunch Tutti a Tavola, Every Domenica, lansata de restauranul Roberto’s al hotelului Hilton Athenee Palace, unde va asteapta delicioase preparate italiene, pregatite cu dragoste pentru dumneavoastra si familia dumneavoastra. Vinul, cafeaua, ceaiul intra in tariful de 175 lei/persoana. Program 12pm la 5pm. In cazul in care, atunci cand veti pleca acasa, veti simti ca atmosfera “la dolce vita” va lipseste, va puteti sfatui cu sotia/sotul, iubita/iubitul dumneavoastra unde sa petreceti viitorul week-end: la Venetia sau la Florenta(?), la Roma sau intr-o mica asezare din Alpii italieni(?). Indiferent de alegere, Travel House, your business & luxury tourism agency va fi alaturi de dumnevoastra pentru a va oferi cele mai bune variante de zbor si de servicii la sol. Rezervari la 021 3167934/35/36

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s